Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Natalie lumikaupungissa" by Nino Londaridze-Hakala " Book PDF Kindle ePub Free

Natalie lumikaupungissa

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Natalie lumikaupungissa
  • Author : Nino Londaridze-Hakala
  • Release Date : January 25, 2019
  • Genre: Fairy Tales, Myths & Fables,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 15449 KB

Description

Pikkuinen Natalie-tyttö lÀhtee etsimÀÀn lumikaupunkia, jonne hÀn matkaa monien satumaisten vaiheiden kautta. "- Haluaisin niin kovin kÀydÀ lumikaupungissa, missÀ minun uusi ystÀvÀni lumityttö asuu!" sanoi Natalie itsekseen.



Natalie taittaa matkaa muun muuassa punanokkaisen variksen ja Rekku-koiran kanssa. Matkalla vastaan tulee monenlaisia hauskoja elÀimiÀ ja satuolentoja. Kirjavakorvainen jÀnis, hellyydenkipeÀ valas, omenamato, strutsi, sadepisara, kultaharjahevonen, epÀjÀrjestyksen kuningatar ja keltapipoinen poika tulevat lukijalle tutuiksi satukirjan sivuilta.

"- Ja vielÀ, muistakaa, ettÀ jokainen hyvÀ teko on yhtÀ suuri ja voimakas kuin sydÀmestÀ lausuttu rukous, sillÀ voi aina pelastaa jonkun!" sanoi lopuksi salaperÀinen olento nukeille ja piiloutuu takaisin simpukkaan.

Sadussa on pieniÀ viisaita opetuksia niin tasa-arvosta kuin siitÀkin, millainen on aarre, joka ei voi kadota koskaan. HyvÀn ja pahan kamppailussa hyvÀ voittaa ja hyvyys palkitaan.

Luonto on satumainen paikka. Sen me joskus unohdamme. TÀmÀkin satu todistaa siitÀ, ettÀ luonto on satujen ehtymÀtön lÀhde, aarteiden aarre. Luonnosta löytyvÀt myös sateenkaaren silta ja taikakirsikkapuu. Ja lumihiutaleissa piilee suuri salaisuus.

Nino Londaridze-Hakalan satukirjassa Natalie lumikaupungissa on perÀti kaksikymmentÀkuusi lukua, joten jÀnnittÀviÀ seikkailuja riittÀÀ.


Download Ebook "Natalie lumikaupungissa" PDF ePub Kindle